Airwick

Airwick spray 6 in 1 lavanda 240 ml

AIRWICK SPRAY 6 IN 1 LAVANDA 240 ML

Spray cu aroma premium, elimina mirosurile neplacute, actioneaza in cateva secunde, dureaza pana la o ora, inspirat de uleiuri esentiale, propulsor 100% natural. Eficienta si durabilitate impotriva mirosurilor. Termen de valabilitate: 24 luni de la data fabricatiei ins..

AirWick Freshmatic Antitabac rezerva odorizant 250ml

AIRWICK FRESHMATIC ANTITABAC REZERVA ODORIZANT 250ML

Odorizant de camera Antitabac pentru aparatul Air Wick Freshmatic. Atentionare: Cititi cu atentie informatiile de siguranta si precautiile inainte de utilizare. Pastrati ca referinte. Instructiuni de utilizare: Inaintea introducerii rezervei in aparat, verificati ca bu..

AirWick odorizant camera rezerva 250ML Frezie Alba

AIRWICK ODORIZANT CAMERA REZERVA 250ML FREZIE ALBA

Air Wick Rezerva Spray Frezie Alba 250ml Air Wick rezerva este livrat într-o varietate de forme si de parfumuri, deci acum te poti asigura ca în caminul tau miroase întotdeauna proaspat si îmbietor, precum si ca vei crea atmosfera perfecta pentru a îmbunatati starea de ..

AirWick odorizant camera rezerva 250ML LILIAC ALB

AIRWICK ODORIZANT CAMERA REZERVA 250ML LILIAC ALB

Air Wick Rezerva Spray Liliac Alb 250ml Air Wick rezerva este livrat într-o varietate de forme si de parfumuri, deci acum te poti asigura ca în caminul tau miroase întotdeauna proaspat si îmbietor, precum si ca vei crea atmosfera perfecta pentru a îmbunatati starea de s..

Airwick Freshmatic Max rezerva spray Cherry 250ml

AIRWICK FRESHMATIC MAX REZERVA SPRAY CHERRY 250ML

Rezerva spray automatic ce neutralizeaza mirosurile neplacute. Doar parfum fara pulverizare umeda. Introduceti rezerva in aparat, setati aparatul in modul Off. Nu pulverizati niciodata in directia fetei. Porniti-aparatul pulverizeaza dupa 15 secunde. Informatii de sigu..

Airwick Freshmatic Max rezerva spray Cherry 250ml

AIRWICK FRESHMATIC MAX REZERVA SPRAY CHERRY 250ML

Rezerva spray automatic ce neutralizeaza mirosurile neplacute. Doar parfum fara pulverizare umeda. Introduceti rezerva in aparat, setati aparatul in modul Off. Nu pulverizati niciodata in directia fetei. Porniti-aparatul pulverizeaza dupa 15 secunde. Informatii de sigur..

Afişare 1 - 6 din 6 (1 pagini)