Termeni și Condiții

Termeni și Condiții

1.Definitii

Site-ul www.stp.ro este proprietatea S.C. SMART TRADING PREST S.R.L., avand urmatoarele date de identificare:

C.I.F: RO 16124404

Nr. de inmatriculare la Registrul Comertului: J03/179/2004

Sediu social: Com. Budeasa, Strada Principala, nr. 115, jud. Arges

Punct lucru: Str. Razorului, nr. 24, Rosu, Com. Chiajna, jud. Ilfov

Cont: RO19RZBR0000060004428780

Banca: RAIFFEISEN BANK AGENTIA DECEBAL

Capital social: 2000 lei


Folosirea acestui site exprima acordul dvs. cu termenii si conditiile de mai jos. S.C. SMART TRADING PREST S.R.L. isi rezerva dreptul de a modifica aceste prevederi fara a necesita un acord prealabil si a trimite vreo notificare catre utilizatori sau terte persoane.


2. Produsele si serviciile oferite pe site-ul www.stp.ro. Politica de preturi

Produsele comercializate prin intermediul www.stp.ro sunt noi, in ambalajul original al producatorului si in momentul livrarii sunt insotite de factura fiscala, conform legislatiei in vigoare. Produsele si serviciile sunt oferite in conditiile respectarii prevederilor prezentului document si in limita stocului disponibil. Din acest motiv S.C. SMART TRADING PREST S.R.L. isi asuma dreptul de a nu onora o anumita comanda in cazul in care respectivul produs nu se mai regaseste in oferta curenta a importatorului.
 
Preturile afisate sunt exprimate in lei si nu includ taxa de livrare. Costul taxei de livrare se regaseste la sectiunea „Modalitati de livrare”.
 
Societatea noastra se angajeaza sa afiseze corect preturile si informatiile cu privire la descrierea si disponibilitatea produselor. Totusi unele produse pot avea pe site preturi sau descrieri gresite, afisate  in mod eronat de catre aplicatia informatica. In aceasta situatie, se considera pret final cel stabilit impreuna cu consultantul de vanzari al S.C. SMART TRADING PREST S.R.L.
 
Imaginile publicate pe site sunt cu titlu de exemplu, iar produsele livrate pot fi diferite de cele prezentate in imagini. In aceasta situatie, se recomanda a discuta cu consultantul de vanzari al S.C. SMART TRADING PREST S.R.L.
 

3. Politica de confidentialitate

Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice SC SMART TRADING PREST SRL are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizaţi despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastră ori o altă persoană.

SC SMART TRADING PREST SRL se angajeaza sa foloseasca datele trimise de dvs. exclusiv in scopul in pentru care au fost primite. Aceste informatii vor putea fi folosite de catre S.C. SMART TRADING PREST S.R.L. pentru a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor, diverse oferte speciale, promotii etc. numai cu acordul prealabil al clientului. Prin crearea unui cont pe site-ul www.stp.ro, orice client este de acord, in mod automat, cu introducerea informatiilor sale in baza de date de promotii. Utilizatorii pot solicita in mod gratuit stergerea datelor de contact din baza de date. Orice astfel de cerere/notificare in vederea stergerii din baza de date, se va data, semna si trimite de catre persoana inscrisa in baza de date prin e-mail la adresa office@stp.ro sau prin posta, la adresa: S.C. SMART TRADING PREST S.R.L., Str. Razorului, nr. 24, Rosu, Com. Chiajna, jud Ilfov.